W królestwie smaków Beaty
wtorek, 22 maja 2018
Mizeria z ogórków i rzodkiewki
Nie mogłam się zdecydować czy rzodkiewki
albo ogórek i wyszło dwa w jednym .
Super dodatek do obiadu.
Składniki
2 ogórki
1 pęczek rzodkiewki
1 pęczek szczypiorku
sól
pieprz
1 łyżeczka sosu sałatkowego koperkowo ziołowy
3 łyżki śmietany 18%
Sposób przygotowania przepisu:
1.
Ogórki i rzodkiewkę zetrzeć w plasterki na tarce ,
troszkę dodać soli zostawić aż puści sok i odcedzić .
Potem dać posiekany szczypiorek i śmietanę
doprawić przyprawą , pieprzem i wymieszać
wszystko razem.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz